| Syysmuotia |

27 elokuuta 2014
Moi! Luvassa olisi vähän vaateasiaa pitkästä aikaa! Mulla on ollut paha vaatekriisi jo pitkän aikaa, en ole tiennyt miten sitä pukeutuisin ja vaatekaapista ei ole tuntunut löytyvän mitään mitä päälleni haluaisin laittaa. Oon käyttänyt lukemattomia tunteja erilaisten muotiblogien,-ja lehtien selailuun miettien mitä mä pukeutumiseltani haluan tänä syksynä. Yritin vapauttaa itseni kaikenlaisista ennakkokäsityksistä mistä pidän ja mistä en, kävellä kaupassa ajatellen että mikä tahansa hyllyssä näkyvä vaate voisi olla mun juttu. Aloitin väreistä, mistä pidän ja mistä en? Minkä malliset vaatteet mulle sopii ja mistä materiaaleista pidän? Onko mulla lempi merkkiä? 

Pikkuhiljaa mulle on alkanut muodostua minkälaisista vaatteista tämä nyt tummatukkainen Kristiina tykkää ja se tuntuu tosi helpottavalta. Ei enää shoppailua vailla päämäärää lopputuloksena vaatekaappi, jossa yksikään vaate ei sovi toisen kanssa - niinkuin tilanne siellä tällähetkellä on. Värit, jotka tällä hetkellä mua inspiroi pukeutumisessa on tummansininen, valkoinen, burgundin punainen, musta ja metsänvihreä. Etenkin tuohon siniseen ja punaiseen oon niin rakastunut, että voisin täyttää koko kaappini niillä, ne sopii tummaan tukkaani niin kivasti! Tyyliltään haluaisin pukeutumiseni olevan klassisen tyylikästä, siistiä ja naisellista. Kun olin itselleni nämä asiat selvittänyt, oli aika lähteä vähän shoppailemaan! 


Kappahlissa kiertäessäni iskin silmäni Hampton Republic-mallistoon, jonka tyyli ja värimaailma vastaa täysin aiemmin mainittuja väri,-ja tyylitoiveitani. Ne ovat vähän kalliimpia kuin muut vaatteet Kappahlissa, mutta selvästi myös laadullisesti parempia. Etenkin tuo ostamani villatakki on materiaaliltaan aivan jotain muuta kuin halvemmat vastaavat muissa liikkeissä. Ihastuin villiksen malliin ja pehmeään materiaaliin niin, että taidan käydä ostamassa vielä toisen samanlaisen kermanvalkoisena, hahah. Huivifriikkinä mun täytyi ostaa myös tuo saman malliston tähtikuvioinen huivi, se vaan on kuin luotu yhteen tuon villatakin kanssa! Ihan jokainen malliston vaate oli sellainen, jonka voisin kuvitella pukevani, joten Hampton Republic on tullut jäädäkseen mun vaatekaappiin! Onko muita kyseiseen mallistoon hurahtaneita? 



Mä oon jo pitkään halunnut Guess-kokoelmaani lisäystä kaulakorun muodossa, joten samalla reissulla kävin itselleni tämän ihanuuden ostamassa. Kaulakoru on ihanan pieni ja siro sekä sopii hyvin asuun kuin asuun. Jos haluat nähdä miltä koru näyttää kaulassa, näet sen edellisen postauksen kuvista, klick! 


Sitten loput ostokset yhteen kuvaan tiivistettynä: Siniset ja mustat jegginssit sekä burgundin punainen neule H&M.stä ja kaulakoru Glitteristä. Mä oon niin onnellinen nyt kun oon vihdoin selvittänyt itselleni minkä tyylisiä vaatteita haluan, nyt sitten vaan pikkuhiljaa sitä täydellistä vaatekaappia kasaamaan! Mun ostoslista on ääretön ja etenkin kestäviä ja ajattomia merkkituotteita sinne kaipailisin, mutta ensin pitäisi sieltä tyhjentää kaikki turhat vaatteet pois. 

Tulin juuri koulusta ja loppupäivä menee teidän kommentteihin vastaillen ja sohvalla  uusinta Cosmoa lukien. Nyt villasukat jalkaan, kahvi tippumaan ja viltin alle hyvästä lukemisesta nauttimaan! 

Miltä mun uusi pukeutumistyyli kuulostaa
 ja minkälaiset vaatteet on sun juttu tänä syksynä?

8 kommenttia

  1. Pidä blogikirppis niin pääset vanhoista turhista vaatteista eroon ja saat rahaa uusiin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on mulla käynyt mielessä, mutta oon miettinyt olisiko teillä siihen kiinnostusta!? :)

      Poista
    2. olis!! ehdottomasti :-) ah tuo KappAhlin uus Hampton-mallisto on niiin ihana, kävin ostamassa itelleni sieltä jo sellasen pienen sinisen meikkilaukun.

      www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

      Poista
    3. Blogikirppis ois mahtava!

      www.laurasiemek.blogspot.com

      Poista
    4. Ja käyn muuten ihan varmasti tsekkaamassa tuon malliston huomenna, tuo villatakki on meinaan ihan superihana!:D

      Poista
    5. Voisit pitää blogikirppiksen:D se ois jotenki parempi varmaa monien mielestxD!

      Poista
  2. Mullakin on yksi Hampton Republicin valkoinen collegepaita, joka on kestänyt vuoden ihan hyvin. Paidan alaosa on sen verran leveä, että se hävittäisi vyötäröni tyystin, ellen laittaisi paitaa housuihin. Mutta kiva että siekin oot löytäny tuon klassisen malliston!

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.