L300 - Kuivan ihon pelastus

12 lokakuuta 2014
Syksyn kylmetessä mua on taas alkanut vaivaamaan ihon kuivuus, etenkin kasvot ovat ihan älyttömän kuivat ja kirvelevät. Mulla ei ole koskaan ollut mitään muita iho-ongelmia, mutta kasvojen kuivuus on kyllä muodostunut joka syksyiseksi riesaksi. Mä oon vuosien varrella testannut jos jonkinlaisia voiteita, joiden pitäisi vaivaan tuoda helpostusta, mutten ole saanut niistä juurikaan apua. Alkusyksystä kauppaan ilmestyivät ruotsalaiset L300 tuotteen, joiden  kuivalle iholle tarkoitettua kasvovoidetta päätin testata ja nyt musta tuntuu, että olen vihdoin löytänyt voiteen josta on mulle apua! 


L300 -ihonhoitosarja on Ruotsin suosituimpia apteekkikosmetiikkamerkkejä ja nyt se on rantautunut myös tänne Suomeen. Kaikki heidän tuotteensa ovat 100 % hajusteettomia. Tämä esittelemäni voide on tarkoitettu kuivalle iholle, mutta saatavana on myös voide normaalille,- ja sekaiholle. Ostin omani Halpa-Hallista ja hintaa tuubilla oli n.10€. L300-tuotteiden teho perustuu siihen, että ne palauttavat ihollesi sen luontaiset kosteuttajat kuten karbamidin, maitohapon ja hyaluronihapon. Lopputuloksena hehkuva ja pehmeä iho! Olen käyttänyt voidetta nyt pari viikkoa ja ihon kirvely ja hilseily on loppunut lähes kokonaan. Ihoni näyttää paljon terveemmältä ja tuntuu pehmeämmältä. Uskon, että kun jatkan kasvojeni rasvaamista säännöllisesti, pysyy ihoni näin hyvinvoivana läpi talven!


Jos sinäkin kärsit kuivasta ihosta, suosittelen lämpimästi kokeilemaan tätä L300-kasvovoidetta, sillä ainakin minä sain siitä avun. Ja tämä ei sitten ole mikään maksettu mainos, vaan ihan itse olen purkin ostanut ja voin sitä teille rehellisesti suositella! :-D Aion kyllä jatkossa kokeilla heidän muitakin tuotteita. Vaikka tuubi on aika pieni, pärjää sillä kyllä pitkälle, sillä voide on tosi riittoisaa. Niin ja plussana tietysti vielä tämä suloisen vaaleanpunainen ulkomuoto! Kiinnostaisiko teitä nähdä tämän tyyppisiä tuotearvosteluita jatkossakin?


Vaivaako teitä kuiva iho, miten sitä hoidatte?
 Entä onko teille L300-tuotteet tuttuja?

11 kommenttia

  1. Mää oon kans tota rasvaa käyttänyt ja on kyllä tosi hyvää!! Myös se L300 kuivaihoisille tarkotettu yövoide on hyvää! Käytän kans kyseistä puhdistusemulsiota :D sekin on tosi kosteuttava verrattuna muihin mitä oon käyttäny!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että tästä on ollut sullekin apua, mä voisinkin testata tuota puhdistusemulsiota! :)

      Poista
  2. Kiitos vinkistä! Mulla on kasvot ihan kuivat kokoajan niin täytyy testata tota :)

    VastaaPoista
  3. mulla on rasvoittuva mut pintakuiva iho, ja oon käyttänyt L300 kasvovoidetta, sitä missä on sininen tuo väri ! :) muuten oli oikein hyvä ja kosteuttava mut vaati kauheesti opettelua laitossa, sillä jos yhtään imeytti liikaa käsin voidetta niin se lähti kuoriutumaan pois iholta ja sai pestä uusiksi naaman ja laittaa taas. tällä hetkellä käytän lumenen 24h syväkosteuttavaa voidetta, mut äitini (tosi kuiva iho) käyttää nivean jotain ihan perusvoidetta, kosteuttaa tosi hyvin :)

    VastaaPoista
  4. Saathan sinä omassa blogissasi mainostaa mitä haluat kunhan et liian usein. Nuo hyvin selkeät mainoslauseet "tuotteen teho perustuu siihen, että..." ja "uskon, että ihoni pysyy hyvinvoivana läpi talven, jos käytän tätä tuotetta!" karmaisevat eniten, ei suinkaan se, että kertoo iloisena löytäneensä jonkin toimivan tuotteen. Raja noiden välillä on kuin veteen piirretty viiva, niin se vain on. Pidän kuitenkin tavastasi kirjoittaa, joten jatka samaan malliin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuten sanoin kyseessä on ihan rehellinen mielipide tuotteesta, kyseessä ei ole mikään mainos. Mä oon tosi iloinen siitä, että oon vihdoin löytänyt avun mun kuivaan ihoon ja siksi tekstissä tuotetta hehkutan, mulle siitä oli apua ja uskon että on muillekin. "tuotteen teho perustuu siihen, että"-lauseen kirjoitin, sillä halusin kertoa miten tuote toimii niinkuin toimii, ei sen kummempaa. Aidosti myös uskon, että ihoni pysyy hyvässä kunnossa talvellakin kun tuota voidetta käytän. :) Kiitos, kiva kuulla että kirjoitustapani muuten miellyttää! :)

      Poista
  5. käytän myös tota ihonhoitosarjaa ja oon tykännyt toosi paljon! tein itseasiassa tuloksista postauksen mun blogiin muutama päivä sitten :) linkki jos kiinnostaa käydä kurkkaamassa --> http://millapiirtaa.blogspot.fi/2014/10/kokemuksia-l300-ihonhoitosarjasta.html

    VastaaPoista
  6. Itell' ei vaivaa koska käytän Forever livingin tuotteita:D pikemminkin liian rasvainen iho xd

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.