Linkitä blogisi - TOP 5

18 tammikuuta 2015
Heippa! Kuun alussa pyysin teitä linkittämään blogejanne minulle ja nyt onkin sitten aika esitellä teille niistä suosikkini! Sain hirmuisesti linkkejä, teillä on tosi kivoja blogeja, kiitos kaikille bloginsa osoitteen lähettäneille!  Valitettavasti jouduin kuitenkin valitsemaan vain muutaman, jotka esittelen, kaikki blogit kävin kuitenkin katsomassa ja tykkäsin niistä kovasti! Valitsemissani blogeissa viehätti suuret ja laadukkaat kuvat, nätti ulkoasu sekä mielenkiintoinen sisältö. Lisäsin kyseiset blogit sivupalkissani olevaan "Suosikit"-blogilistaan, jos kaipaatte lisää lukemista niin käykää ihmeessä katsomassa mitkä muut blogit kuuluvat suosikkeihini! 



"19-vuotiaan tytön blogi, jossa postauksia esim. sisustamisesta, matkailusta, kosmetiikasta ja päivän asuista."



"Auroora Aamurusko on pienen punapään monipuolinen lifestyleblogi. Blogista löytyy tyttöhömppää meikkitutoriaaleineen ja hiustenhoitovinkkeineen, mutta vastapainona pohdintoja,mielipiteitä ja sairaus nimeltä endometrioosi. Rakastan laulamista, joten bändin keikkoja ja muuta musiikkia löytyy myös!"



"17-vuotiaan tytön elämää lifestyle blogin muodossa vähän pohjoisemmasta päin iloisella elämänasenteella :) Blogissa päivän asuja, kuulumisia, toivepostauksia ja videoita."



"16 vuotiaan tytön lifestyle tyylinen blogi! Kirjoittelen aktiivisesti niin tavallisesta elämästä, päivän asuista, ostoksista jne tietenkin kera isojen ja myös laadukkaiden kuvien, videoita tykkään tehdä, eli niitäkin löytyy välillä."



"Tätä blogia pitää yllä nuori mutta iloinen tyttö, joka rakastaa päivitellä blogiinsa päivän asuja, ostoksia, kuulumisia sun muuta tyttömäistä hömpötystä. Blogissa on suuret ja mahdollisimman laadukkaat kuvat sekä suhteellisen paljon tekstiä!"

Huomenna mulla on vapaapäivä ja sen aion viettää blogin parissa, kuten tavallista. On niin ihanaa kun saa pyhittää kokonaisen päivän rakkaalle harrastukselle! Mulla on hirveästi kuvia otettavana, kommentteihin pitäisi vastailla sekä tietysti täytyy valmistella taas ensiviikon postauksia! ;) Tämä päivä on mennyt kotona rentoillessa Netflixin parissa, raikkaassa pakkassäässä ulkoillessa sekä valokuvatessa. ♥ Myöhemmin voisin vielä käväistä saunassa, tehdä jotakin hyvää ruokaa ja sitten palata takaisin sohvalle Netflixin luo, hahah. 

Oikein hyvää alkavaa viikkoa teille!

8 kommenttia

Sisällön tarjoaa Blogger.