Kolmas Maanantai

10 kesäkuuta 2015

Heippa! Tiedättekö ne päivät kun aamusta alkaen mikään ei onnistu ja kaikki mahdolliset vastoinkäymiset tuntuvat kaatuvan niskaan samana päivänä? Tänään mulla on ollut just sellainen päivä, tai oikeastaan koko alkuviikko. Oikein kolmas maanantai. Suurinpana ongelmana on järkyttävä niskakipu, pariin päivään en pystynyt edes päätäni kääntämään tai nukkumaan kunnolla. Eilen onneksi pääsin hierojalle mikä vähän helpotti, mutta tosi kipeä niska on edelleen. Kun joku paikka on oikein kipeä ainakin mulla se vaikuttaa mielialaan tosi paljon, tuntuu ettei mikään huvita ja ärsyttää se, ettei pysty kivun takia tekemään kaikkea mitä pitäisi. Noh buranaa, kipugeeliä ja venyttelyä, eiköhän tämä tästä! Lisäksi on muutenkin ollut tosi masentunut olo ja silti on ollut sata typerää aikuistenvelvollisuutta (mm. autonkatsastus), jotka on pitänyt siitä huolimatta saada juuri tänään hoidettua, äh. Mutta puhutaan jostain mukavammasta! Mä tosiaan ostin sen uuden kameran, Canon 600D.n ja olen siihen kyllä niin rakastunut! Sillä saa paljon parempia kuvia kuin vanhalla kamerallani, ihan eritavalla inspiroi taas kuvaaminen. Tässä teille muutama kuva uudella kamerallani illan piristykseksi, nyt nukkumaan, huomenna uusi päivä! :)

5 kommenttia:

 1. Kannattaa kokeilla niska kipuun putkirullaa se auttaa aika paljon :),kääntelet niskaa sen rullan päällä: selälteen lattialla ja varovasti käännät niskaa molemmille puolille :)

  VastaaPoista
 2. joo heti huomaa kyllä eron kuvissa, semmonen rakeisuus on lähteny pois. :) toisessa ja vikassa kuvassa on pientä tärähdystä tho.

  VastaaPoista
 3. Iso kiitos sulle krisse!♥ on kiva lukea ettei ole ainoa jolla tuntuu vastustavan kaikki asiat! Olen just kielimatkalla kreikassa ja kauhea koti ikävä on iskenyt ja tuntuu ettei kellään muulla ole lainkaan ikävä:D eikä kukaan siis osaa samaistua:/

  VastaaPoista
 4. Mistä sie tuon kameran ostit ja mikä oli hintataso? Olen itse miettinyt tuota 600D kanssa. Totta puhuen, on se ainut kamera jonka todella tahtoisin. Ihanaa kesää sinulle ja paljon voimahaleja täältäpäin. Olet vahva ihminen ♥

  VastaaPoista
 5. Voimia! Vaikutat tosi aidolta ja upeelta ihmiseltä :)
  - Marsku risaistapolkua.blogspot.fi

  VastaaPoista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan