Benecos - Luonnonkosmetiikkaa edullisesti

30 marraskuuta 2015
Heippa! Kuten tässä Zuii Organic-meikkejä käsittelevässä postauksessa kerroinkin, olen lähtenyt tutustumaan luonnonkosmetiikan ihmeelliseen maailmaan. Aina vaan useampaa luonnonkosmetiikka kiinnostaa, mutta valitettavasti moni edelleen olettaa sen tarkoittavan kalliimpaa hintaa. Siksi halusinkin tulla esittelemään teille tuotteita, jotka sopivat hyvin myös vaikka opiskelijabudjetille! Oletteko jo kuulleet Benecosista?

Benecos valmistaa edullisia meikkejä, jotka ovat 100% luonnonkosmetiikkaa ja BDIH-sertifioituja, lisäksi lähes kaikki sarjan tuotteet sopivat myös vegaaneille. Valikoimista löytyy myös kasvo,-ja vartalotuotteita, jotka ovat tämän postauksen aiheena. Sain nimittäin Biodellystä testattavaksi Benecos kasvojen puhdistusgeelinkasvovoiteen sekä vartalovoiteen, jotka pääsivät päivittäiseen käyttöön heti kun ne postilaatikkooni tipahtivat. Biodellystä löytyy laaja valikoima luonnonkosmetiikkaa sekä paljon hyödyllistä tietoa erilaisista tuotteista. Asiakaspalvelu on ollut ystävällistä ja toimitus nopeaa, siitä iso kiitos! :)


Benecos kasvovoide on miedosti aloe veralta tuoksuva päivävoide kaikille ihotyypeille. Mulla se on ollut käytössä meikin alla ja onkin toiminut siihen tarkoitukseen oikein hyvin. Mun iho kaipaa iltaisin tosi kosteuttavan voiteen, joten siihen tarkoitukseen tämä ei ainakaan mulle käy, mutta päivävoiteeksihan tuo on varsinaisesti tarkoitettukin. Voiteen luvataan imeytyvän nopeasti ja sen allekirjoitan kyllä täysin. Kiireisinä aamuina aikaa ei ole hetkeäkään hukattavaksi ja silloin näitä pieniä arkirutiineja nopeuttavia asioita osaa todellakin arvostaa. Voide ei myöskään jätä sellaista epämiellyttävää rasvaista tunnetta iholle, mistä myös plussaa! Kasvovoiteen normaalihinta on 9,90€ mutta nyt Biodellyn Benecos-kampanjan aikana saat sen hintaan 7,90€ 2.12. saakka!


Tämä Benecosin hedelmäinen vartalovoide on näistä kolmesta mun ehdoton suosikki ihanan tuoksunsa ja nopean imeytymisensä ansiosta. Sen ravitseva koostumus sisältää auringonkukkaöljyä ja alppien lähdevettä. Voide tuoksuu herkulliselta aprikoosilta ja seljankukalta, joten se sopii täydellisesti itsensä hemmotteluun vaikka rentouttavan saunaillan päätteeksi. Normaalihinta tälle on 8,40€, nyt alennettuun hintaan 6.70€.


Viimeisenä Benecosin kasvojen puhdistusgeeli, joka sopii kaikille ihotyypeille. Geeli puhdistaa kasvot hellävaraisesti mutta tehokkaasti, ilahduin erityisesti siitä kuinka hyvin tämä pesi iholta myös paksumman meikkikerroksen sekä ripsivärin. Koostumus on miellyttävän pehmeä ja tuoksu raikas aloe vera. Tuote on sulfaatiton ja sopii myös vegaaneille. Tälle on hintaa normaalisti 9,90€, mutta vielä pari päivää saat sen 7,90 euron hintaan. Olisi kiva kuulla onko teillä kokemuksia Benecosista tai luonnonkosmetiikasta ylipäätään? Kivaa alkanutta viikkoa! 

*Postaus toteutettu yhteistyössä Biodellyn kanssa ja sisältää mainoslinkkejä.

----------------------------------------------------

FOLLOW ME ON SOCIAL MEDIA
Instagram: kristiina_laakso
Youtube: Kristiina Laakso

2 kommenttia

  1. benecosin mineraalipuuteri on jees, hitsit kun semmosii on nii vaikee pitää mukana hätävarapuutereina... mjut nii en nyt tiijä oliko muutenkaa mun juttu vaikka ihanan kevyt sit kuitenki tuo mineraalinen oli. mut joo normaalihintaisinakin kyllä tosi järkevii valintoi sinäsä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Mä en ole noita benecosin meikkejä vielä testannut, mutta olen kuullut paljon hyvää etenkin juuri tuosta mineraalipuuterista! :)

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.