Zuii Organic

10 marraskuuta 2015
Heippa! Joko Zuii meikit on teille tuttuja? "Zuii Organic on ainutlaatuinen ja tinkimätön ammattilaismeikkisarja Australiasta. Sarjan sydän ovat kukat ja tuotteiden pigmentit ja väripeittävyys ovat vahvoja. Tuotteet valmistetaan jasmiinin ja ruusun kukkien nupuista, kamomillan kukkien terälehdistä, ruusu,- manteli,- kehäkukka,- ja jojobaöljystä, appelsiininkuoriöljystä ja muista kukka-ja kasviperäisistä, ihoa hellivistä ainesosasista, sekä ripauksesta mineraaleja. Nauti värikylläisyydestä, samettisista koostumuksista ja kauniista meikeistä - Life is Colour!"

Zuii Organic sarjalle on myönnetty globaalisti tunnustetut sertifioinnit BDIH, Cosmos ja NASAA. Sarjalla on myös Halal-sertifiointi ja Cruelty Free status. Suurin osa tuotteista on vegaanisia ja sarjalle on myönnetty tästä Vegan Friendly merkki. *Lähde.

Luen paljon kauneusblogeja ja yhä useammassa mua on tullut vastaan kyseisen merkin tuotteet. Etenkin tuota meikkivoidetta sekä ripsiväriä on hehkutettu siihen malliin, että samalla kun mun täytyi muutenkin meikkihankintoja tehdä, päätin uteliaisuuttani kyseistä merkkiä lähteä testaamaan. Onhan mun tehnyt mieli luonnonkosmetiikkaan tutustua jo kauan aikaa. Pitkään mietin uskallanko ostaa netistä meikkivoiteen jota en ole koskaan edes kokeillut, mutta onneksi se riski kannatti ottaa, tämä on nimittäin ehdottomasti paras meikkivoide mitä mulla on ikinä ollut! Valitsin sävyn nimeltä Olive light, sillä se on kuulemma sellainen joka sopii hyvin vaalealle suomalaiselle iholle ja onneksi se oli ihan nappivalinta myös minulle. 

Zuii meikkivoiteen luvataan olevan puolipeittävä ja erittäin hoitava ja allekirjoitan kyllä nämä molemmat. Voide on ihanan pehmeää, levittyy tasaisesti iholle ja tuoksuu miedosti kukkasilta, kuten kaikki muutkin sarjan meikit. Eikä mikään ihme, sillä onhan tuotteet valmistettu erilaisista kukka,-ja kasviperäisistä ainesosista. Inhoan paksua pakkelikerrosta kasvoillani ja siksi tämä kevyt meikkivoide sopii minulle täydellisesti, mutta jos kaipaat reippaasti peittävän voiteen, ei tämä ole välttämättä oikea tuote sulle. Plussaa myös siitä, että tämä on tosi riittoisaa, pieni pallero kämmenen päällä riittää hyvin koko kasvoille. Kaikki postauksen tuotteet ostin itse Biodellystä ja tälle meikkivoiteelle oli hintaa 40,50 €.

Sitten uuteen Zuii poskipunarakkauteeni sävyssä Peach. Mun arkimeikkiinkin kuuluu reippaasti punatut posket, joten mulle on tärkeää että poskipunassa on hyvä pigmentti. Aina kalliimpi sarja ei ole halpaa parempi, mutta tässä kohtaa eron Zuiin ja markettikosmetiikan välillä huomaa kyllä selvästi. Vaikka sävy on aika hentoinen, se kerrostuu kauniisti, jolloin saan kaipaamani näkyvän lopputuloksen. Poskipunan koostumus on talkiton, joten jälki ei ole ollenkaan sellainen jauhomainen, kuten joidenkin meikkien kohdalla. Tämä taikoo poskipäät esille niin kauniisti, että ehdottomasti suosittelen kokeilemaan, vaikka et poskipunaa olisikaan tottunut käyttämään. Tämän hinta on 24 €.



Paljon multa on kysytty, että kuinka meikkaan kulmakarvani ja miten olen saanut niistä niin symmetrisen muotoiset. Noh, niiden salaisuus on se, että olen kerran vuosi sitten käynyt ammattilaisella kulmani muotoilemassa tälläisiksi ja nyt vaan ylläpidän niiden muotoa nyppimällä ylimääräiset karvan pois sitä mukaan kun niitä ilmestyy. Kun kulmat on nypitty muotoonsa vain kevyesti vahvistan ne kulmakynällä. Kulmista harvoin tulee hyvät kun itse niitä lähtee muotoilemaan, joten katastrofin välttämiseksi suosittelen lämpimästi että käyt kerran ammattilaisella sen tekemässä. Maksoin nyppimisestä silloin sen 8 € ja minusta se on tosi halpa hinta sille, että sain kulmiini hyvän muodon vaikka loppuelämäkseni kun vaan jaksan silloin tällöin muutaman minuutin käyttää ylimääräisten karvojen nyppimiseen.

Zuii kulmakynän ostin sävyssä Taupe, mikä on sellainen aika kylmä tummanruskea. Sarjasta löytyy myös lämminsävyinen ja vähän vaaleampi Coco. Kynän viistopäinen kärki on kätevä ja sillä saa aikaan tosi tarkkaa jälkeä toisin kuin sellaisilla joissa on tavallinen kynänkärki. Ihastuin kynässä myös siihen, ettei tätä tarvitse teroittaa vaan se on tälläinen esiin pyöritettävä versio. Olen testannut monia kulmakyniä, mutta tämä on niistä ehdottomasti paras, vihdoin löysin etsimäni täydellisen yksilön! Hintaa tälle on 20 €.


Tämä postaus venähti paljon pitemmäksi kuin alunperin suunnittelin, mutta toivottavasti ainakin joku on jaksanut lukea näin pitkälle! Viimeisenä nimittäin Zuii Maxi Lash-ripsiväri. Valitettavan usein synteettiset ripsarit ovat parempia kuin luonnolliset versiot, sillä niiden pysyvyydessä ja kerrostuvuudessa on ongelmia. Tätä Zuiin ripsiväriä onkin siksi hehkutettu todella paljon ja voin kyllä liittyä näihin hurraa huutoihin! Tällä saa paksut ja pitkät ripset eikä näytä ollenkaan huonolta vaikka laittaisikin useamman kerroksen. Mulla ei myöskään ole ollut mitään ongelmia pysyvyyden suhteen, vaikka kasvoja pestessä väri lähteekin ripsistä ihanan helposti. Meikkien pesu iltaisin onkin sujunut nyt mukavan vaivattomasti kun ei ole enää tarvinnut silmiä hinkata kaiken maailman myrkyillä. Tälle oli hintaa 24 €. Olen viime aikoina saanut ripsiväreistä allergiaoireita ja siksi ilahduin kovasti kun huomasin, että tämä Zuii ei saa silmiäni punoittamaan ja kutisemaan! Tarkoitukseni on hankkia Zuii meikkejä vielä lisää, etenkin luomivärit ja huulipunat houkuttelee, sillä niissäkin on kuulemma erinomainen pigmentti. Tykkään kovasti myös näiden pakkausten ulkonäöstä ja ne on myös valmistettu kierrätettävistä materiaaleista.

Kaiken kaikkiaan kyseessä on mun mielestä upea ja ainutlaatuinen ammattilaismeikkisarja. Tuotteet ovat ainakin minun kasvoillani kestäneet erinomaisesti ja väripigmentti on hyvä. Minusta on ihanaa kun tuotteet tuoksuvat miedosti kukkasilta eikä haju ole sellainen noh, vahva ja teollinen. Ja tottakai erityismaininta siitä, ettei sarjan meikkejä testata eläimillä eikä valmistuksessa käytetä petrokemian tuotteita, parabeeneja, geenimuunneltuja valmistusaineita tai talkkia. Vaikka en todennäköisesti aio synteettisen kosmetiikan käyttöä kokonaan lopettaa, pidän siitä ajatuksesta, että levitän kasvoilleni luomuruusun terälehtiä teollisisten kemikaalien sijasta. Kuulisin mielelläni teidän kokemuksia Zuii meikeistä tai luonnonkosmetiikasta ylipäätään, oikein ihanaa tiistaita! 

----------------------------------------------------

FOLLOW ME ON SOCIAL MEDIA
Instagram: kristiina_laakso
Youtube: Kristiina Laakso

2 kommenttia

  1. Onkohan noissa eettisissä ja vegaanisissa meikkivoiteissa sitten joku juttu, kun minäkin kun olen testaillut eettisiä meikkivoiteita, ei niistä mikään ole ollut tarpeeksi peittävä minulle :/ En minäkään paksusta pakkelikerroksesta tykkää, mutta peittävyyttä vaadin kosmetiikaltani.

    Mut täytyy laittaa näitä tuotteita kokeiluun, en ookaa ennen testannu :)

    VastaaPoista
  2. En olekaan kuullut vielä kyseisestä sarjasta, joten mukavaa, että esittelit sen minullekin :) Itse suosin aika samoja tuotteita kuin olen aiemminkin käyttänyt, koska ne olen yleensä hyväksi havainnut, niin en uskalla vaihtaa, ettei mene rahat hukkaan :D

    Näistä tuotteista osa kuitenkin kuulostaa sellaisilta, että voisin niitä kokeilla :)

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.