My Favorite Outfit For Winter

09 marraskuuta 2016
Coat & Scarf: Seppälä | Knit: H&M | Jeans: H&M | Wallet: MK | Shoes: ? 

Tässä näette mun talven luottoasun, kun ulos pitää lähteä on helppoa heittää villakangastakki niskaan ja tuo vaaleanpunainen huivi kaulaan, niiden värit sopii mielestäni yhteen niin kivasti! Ostin sekä huivin että takin Seppälästä viime talvena ja vaikka niitä on tullut käytettyä todella paljon on ne siitä huolimatta pysyneet yllättävän hyvässä kunnossa. Tämä kokonaisuus vaan alkaa olla jo sen verran usein pidetty, että sitä voisin päivittää vähän vaikka uudella huivilla ja kengillä. Unohdin sormikkaat kotiin kun lähdin ottamaan näitä kuvia, ettette ihmettele mun punaisia sormia! 

Mun sairasloma loppuu muutaman viikon päästä ja pääsen aloittamaan työt mun vanhempien yrityksessä joulukuun alussa ja vaikka tähän asti loma on mennyt pituudestaan huolimatta yllättävän nopeasti niin nyt päivät kyllä tuntuvat matelevan kun niin kovasti odotan töiden alkua. Toisaalta, mä oon ensimmäistä kertaa moneen vuoteen saanut odottaa ja valmistella joulua näin perusteellisesti, täällä alkaa olla jo kaikki koristeet paikoillaan ja eilen leivoin joulun ensimmäiset piparit! :D Täytyy nyt vaan koittaa pitää itsensä kiireisenä, että aika kuluisi mahdollisimman nopeasti vielä nämä viimeiset viikot! Minä alan valmistella viikonlopun postauksia, kivaa keskiviikkoiltaa! Millainen on teidän luottoasu näillä talvipakkasilla? 

12 kommenttia

  1. Kiva saada asukuvia pitkästä aikaa, tuo takki on kyllä nätti! :)

    VastaaPoista
  2. Sulle käy vaaleenpunanen ja muutenki vaaleet sävyt ihan superhyvin!
    Ihana asu, vaikka omasta mielestäni mustat housut ja kengät rikkoo kokonaisuutta saaden takin ja huivin näyttämään vähän tunkkaisilta. Tai ehkä tohon takkiin sopis paremmin sileämpi pintainen huivi?
    Mutta joo, näähän nyt vaa on mielipiteitä, enkä luultavasti edes oo oikeessa.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Joo makuasioitahan nämä on, oon kokeillut yhdistää tähän vaaleampia farkkuja, mutta silloin kokonaisuus on mun makuun liian vaalea ja väritön! :)

      Poista
  3. hui, onko tuo sun talvitakki! siis ihana, mutta onko se oikeesti lämmin, näyttää ennemmin sellaselta väliajan takilta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Takki on paksua villakangasta, joten sillä kyllä tarkenee hyvin pakkasellakin! :)

      Poista
  4. oi mä tykkään tästä asusta!!:)) Tuo takki on ihana<3

    VastaaPoista
  5. Hei Kristiina! Tässä kirjoittaa blogisi lukija alkuajoilta asti. Hetken näytti jo että blogisi erottuu omalaatuisuudeltaan. Toivon että mietit hetken ennenkuin postaat mk,lexington jne merkkitäytteisiä postuksia/kollaaseja tai yhteistöitä koska niitä blogeja on netti pullollaan. Mieti joku suunta tai tavoite blogille ja millainen haluat sivun olevan? Mikä kiinnostaa lukijoita ? Voin antaa muutamia hyviä postaus ehdotuksia. Esimerkiksi postaus missä olet kuvannut asunnon ennen sisustusta ja sen jälkeen laitat sisustus tavarat paikoilleen ja annat vinkkejä tietyn tyylisen asunnon sisustamiseen. Sekä hintoja ja tuotteita selvetäen mistä voisi olla apua jollekin lukijallesi. Tai DIY sisustus juttuja. Sekä näin joulun alla postaus missä kerrot mitä esimerkiksi voisi hankkia poikaystävälle tai vanhemmille lahjaksi? Tai millaisia kouluja lapsuudessaan oli ja saitko lahjoja mitkä muistat ikuisesti joko pettymyksestä tai onnesta? Itse sain kerran lapsena lapion ja lelusetin lahjaksi ja petyin lovasti. Vanhempana olen vain nauranut asiaa :) Myös blogipostaus sarja esimerkiksi unista on varmasti lukijoita puoleen vetävä. Missä tulkitsee uniasi niin hyviä,outoja kuin painajaisiakin. Myös vanhojen kuvien postaaminen eri elämän vaiheista voisi olla yksi blogisarja/postaus idea. Missä etenisit lapsesta asti käyden läpi elämäsi vaiheet kuvien kera. Joskus olisi mukavaa lukea myös poikaystäväsi haastattelu mikäli hän haluaisi sellaiseen osallistua.
    Tiedän että blogi on sinulle tärkeä ja haluan että se pysyy pinnalla joten toivottavasti tässä oli jotain hyviä ideoita helpottamaan blogin erottumisista muista ja että saisit lisää lukijoita. Voimia töiden aloittamiseen ja onnea joulun alle sinulle ja Tonille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista ja postausideoista! Ymmärrän mitä ajat takaa blogin erottumisella, mutta haluan sanoa sen, että mä oon aina tykännyt merkkituotteista ja niitä käytän arjessani paljon niin miksi se ei saisi blogissa näkyä? Vain siksi että Michael Korsia ja Lexingtonia on paljon muillakin eikä se siksi ole persoonallista, mutta miksi kaiken pitäisi aina olla? Varsinkin kun nämä kevyet lifestylepostaukset jotka ovat "massaa" keräävät usein huomattavasti enemmän lukijoita kuin nämä "syvälliset massasta erottuvat" postaukset vaikka sitä ehkä luuleekin helposti toisinpäin? Vaikkakin kirjoitan blogia siitä mikä milloinkin tuntuu hyvältä oli aihe sitten suuria lukijamääriä haaliva tai ei. :)

      Mainitsit että "hetken näytti jo että blogisi erottuu omalaatuisuudeltaan" niin mitä ajanjaksoa tällä tarkoitit tai millaisia postauksia? :)

      Kiitos paljon postausideoista ja mukavaa joulunodotusta sinulle! <3

      Poista
  6. Hyvä sitä tarkoitinkin että pidä oma fiilis ja itsesi mukana blogissa ilman että seuraa kävijämääriä neuroottisesti. Joskus lukijat odottavat kärsimättöminä uusia tekstejä joita saattaa tuntua vaikealta kirjoittaa painostuksen alla. Silloin helposti keksii äkkiä vain jonku aiheen joka on pinnalla ja niin sanottua massaa. Tyylillä kunhan jotain saa kirjoitettua. Mutta ihanaa kuulla että pysyt jatkossakin omana itsenäsi blogissa :) <3
    Ajanjaksolla tarkoitan viimeistä kulunutta vuotta missä on erottunut monenlaiset rehelliset vaiheet ja blogitauko joka varmasti teki hyvää. Varmasti jokainen lukijasi ymmärtää jos haluat hengähtää ja pitää pientä lomaa blogista joten älä koskaan pelkää ilmoittaa tauosta jos se tekee sinulle hyvää. Kaikki varmasti haluavat parastasi niin itsesi kuin blogisi kannalta. Eivätkä lukijat tauon aikana katoa minnekään.

    Rakastan itsekkin hempeää tyyliäsi hiuksia myöten joten sitä on mukava myös seurata. Ja tässäkin postauksessa tykkään kun olet laittanut kaikki tuotteet niin että brändi näkyy joten tietää vähän mistä etsiä mikäli joku tuote kiinnostaa.

    Mutta näillä sanoilla jään seuraamaan blogiasi sekä instagramia joulupostailuja odotellessa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vastauksesta ja muutenkin mukavasta kommentista! Joo täällä minä olen ihan omana itsenäni pukeuduin sitten mihin tyyliin tahansa tai postasin sitten meikeistä tai mielenterveydestäni! Ja lupaan kyllä pitää taukoa blogista mikäli se alkaa harrastuksen sijaan tuntumaan velvollisuudelta. Joulujuttuja on varmasti tulossa, kivaa alkanutta viikkoa! :)

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.