Lapland Diaries Part 2.

11 maaliskuuta 2017
tunturi

Palataan vielä yhden postauksen verran meidän Levin reissuun, sillä niinkuin aiemmin mainitsin niin kuvia tuli sieltä otettua aika paljon. Me tultiin eilen iltapäivällä kotiin ja vaikka meidän loma oli aivan ihana niin tuntuu kyllä hyvältä olla kotona. Niin ihanaa kun perheen kanssa olikin viettää aikaa niin kun yhdessä mökissä on tarpeeksi monta ihmistä se alkaa loppuviikosta jo vähän väsyttää joten nyt tuntuu tosi hyvältä olla yksin omassa työhuoneessa kaikessa rauhassa kirjoittamassa tätä postausta! :) Muutenkin, mä odotan kevättä tosi paljon joten oli ihanaa tulla omaan kotipihaan missä aurinko jo lämmittää ja lunta on huomattavasti vähemmän. 

kuva1 poro minä levikeskus misty

Nyt onkin sitten aika siirtyä täällä blogissa muihin juttuihin, ehkäpä tuo kevätaurinko innostaisi taas asukuvienkin ottoon pitkästä aikaa! Tuolla ulkona on tänäänkin niin kaunis sää, että taidan lähteä vähän ulkoilemaan tästä tietokoneen äärestä. Mukavaa lauantaipäivää toivottaa Kristiina! 

4 kommenttia

  1. Oi näyttää ihanalta! Mäkin pääsen kohta laskettelemaan, enkä malttais odottaa! :-) Sulla on muuten superkiva ja mielenkiintoinen blogi!

    http://olderthanyesterday.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista ja kiva että säkin pääset laskettelemaan, se on niin kivaa! Käyn katsomassa sun blogin! :)

      Poista
  2. Voi miten söpö koira! <3

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.