Helppo lounasresepti soijarouheesta


Voin myöntää olevani aika laiska kokki, joten olen yrittänyt kehitellä mahdollisimman paljon sellaisia hyviä, helppoja ja terveellisiä lounasreseptejä, joista yhden ajattelin nyt jakaa teille. Se ei vaadi mitään muuta kuin parsakaalia, soijarouhetta ja herkkusieniä, jotka sekoitetaan keskenään ja paistetaan pannulla Knorrin kasvisfondissa. Se tuo ruokaan niin hyvin makua ettei muita mausteita mielestäni edes tarvita. Lisäksi keitin riisiä ja pilkoin kaveriksi minitomaatteja. Valmista! Muita soijarouheesta tekemiäni ruokia ovat mm. makaroonilaatikko, erilaiset kastikkeet sekä kasvispihvit.

Tuosta soijarouheen turvotuksesta sen verran, että olen itse todennut parhaaksi tavaksi tehdä sen pannulla. Kuullotan ensin mausteita ja sipulia tilkassa öljyä ja sen jälkeen kaadan kuivan soijarouheen sekaan. Vähitellen lisään joukkoon vettä, suurinpiirtein kaksi kertaa soijarouheen määrän verran. Mutta kuten tässä ohjeessa korvaan usein öljyn ja mausteet tuolla kasvisfondilla, sillä olen aika huono maustamaan ruokia ja tuo fondi tuo tosiaan sen verran paljon makua ettei muita mausteita välttämättä tarvita. Nyt parhaat soijarouhe reseptit jakoon, mukavaa viikonloppua toivottaa Kristiina! 

2 kommenttia:

  1. Näyttääpä hyvältä! Itse tykkään tästä soijalasagnesta! 8)

    http://soyappetit.fi/reseptit/paaruoat/soyappetit-lasagne/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, täytyypä testata tuota! :)

      Poista