ALOITA TÄSTÄ

Hei ja kiva että tulit vierailemaan blogiini! Ihan ensimmäisenä suosittelen lukemaan tämän sivun, jotta tiedät mistä tämä blogi on oikein saanut alkunsa ja millaista sisältöä sivuiltani löydät. 

Blogin historia: 

Minä olen Kristiina Laakso, 20-vuotias bloggaaja ja vloggaaja Pohjanmaalta, tervetuloa blogiini! Ihan ensimmäisen blogini perustin jo 12-vuotiaana, mutta tätä nykyistä olen kirjoittanut vuodesta 2014 saakka. Bloggaaminen on siis ollut osana elämääni jo vuosia ja toivon että pystyn tätä harrastusta jatkamaan vielä pitkään. 

Sairastuin anoreksiaan ja perustin blogin ihan alunperin itselleni päiväkirjaksi, jonne voisin kirjoittaa ylös kuinka toipumiseni etenee. Mulle tuli yllätyksenä kuinka moni kirjoituksiini pystyi samaistumaan ja lukijaksi liittyi yhtäkkiä paljon myös muista mielenterveysongelmista toipuvia nuoria. Toivuin anoreksiasta ja tarkoitukseni oli alkaa kirjoittamaan muista aiheista, kunnes sain pari vuotta sitten kaksisuuntaisen mielialahäiriön diagnoosin ja päätin sivuta mielenterveysaiheita jatkossakin. 

Blogin sisältö: 

Blogin tarkoituksena ei ole valittaa paskaa elämääni tai hakea huomiota, vaan rohkaista muita samassa tilanteessa olevia ottamaan apua vastaan ja kulkemaan pitsisiivin kohti unelmia kaikista vastoinkäymisistä huolimatta. Vaikka olisi kuinka hankalaa niin jokaisen ihmisen elämästä löytyy jotain kaunista ja arvokasta. Tällä hetkellä voin itse hyvin ja haluan keskittyä teksteillä ja videoillani auttamaan ja tukemaan muita näiden asioiden kanssa kamppailevia. 

Koska tämä sairaus näkyy arjessani aina vaan vähemmän ja vähemmän haluan keskittyä blogissa välillä enemmän muotiin, kauneudenhoitoon, sisustamiseen ja muihin kiinnostuksen kohteisiini. Tahdon näyttää ihmisille, että vaikka taustalla olisi mitä diagnooseja niin elämä voi siitä huolimatta olla täynnä kauniita ja positiivisia asioita. 

Mun koulutustausta: 

Valmistuin kaupan palveluihin ja myyntiin erikoistuneeksi merkonomiksi keväällä 2016, enkä vieläkään ymmärrä että kuinka siinä onnistuin, sillä tuo pari vuotta oli sairauteni kanssa todella hankalaa aikaa. Sain kuin sainkin ammatin, mutta heti sen jälkeen jouduin vuodeksi sairaslomalle, joka päättyy kesäkuun lopussa 2017. Sen jälkeinen elämä on vielä mysteeri, mutta tarkoituksena olisi opiskella vielä jotakin!

Tietoja minusta: 

Asun avopuolisoni Tonin kanssa omakotitalossa koiran, kolmen kissan ja kääpiöluppakani Niilon kanssa, meidän pieni perhe on mulle ihan älyttömän tärkeä. Kristiina tykkää laittautua ja käydä kauneushoitolassa, ripsipidennykset, värjätyt kulmat ja laitetut kynnet saa minut hyvälle mielelle. Tykkään japanilaisesta lolita-tyylistä ja jaan tänne siihen liittyviä juttuja fiiliksen mukaan. 

Tykkään tutustua uusiin ihmisiin, mutta luonteeltani olen introvertti ja tarvitsen paljon aikaa itsekseni. Rakastan sitä kun saan linnoittautua työhuoneeseeni ja alkaa kirjoittamaan tai editoimaan videoita. Olen tosi herkkä tyyppi minkä koen sekä positiivisena että negatiivisena asiana, mutta ilman tätä piirrettä en usko että blogini olisi koskaan menestynyt. Jokainen ilkeä kommentti satuttaa, mutta onneksi lukijakuntani koostuu lähinnä vaan upeista ja kannustavista ihmisistä, joiden kauniita kommentteja luen aina ihan tippa linssissä. 

Kiitos kun jaksoit lukea tämän, oikein mukavia hetkiä blogini parissa! Jäikö jotain kysyttäävää? Ota yhteyttä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan